ΑΡΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ | ΣΥΜΒΟΛΟ ΛΕΥΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Ο Άριος Κύκλος – #AryanCircle είναι η δεύτερη μεγαλύτερη συμμορία φυλακών Λευκής Υπεροχής στο Τέξας και μία από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες συμμορίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πιο συνηθισμένο τατουάζ της, γνωστό ως “ασπίδα” ή “μπάλωμα”, αποτελείται από ένα τετράγωνο προσανατολισμένο για να σχηματίσει ένα σχήμα διαμαντιού. Μέσα στο διαμάντι υπάρχει συνήθως μια σβάστικα και τα αρχικά AC (AryanCircle).

Είναι επίσης σύνηθες να συμπεριλαμβάνονται οι κεραυνοί #SS. Εξαιτίας αυτού του συμβόλου, τα μέλη του Άριου Κύκλου συχνά αναφέρονται στη συμμορία τους ως “The Diamond” και μπορεί να χρησιμοποιούν φράσεις όπως “ας λάμψει αυτό το διαμάντι!”

Λόγω της ηλικίας της ομάδας (που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980) και του μεγέθους της, υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού του συμβόλου. Στα πρώτα χρόνια του Άριου Κύκλου, τα μέλη χρησιμοποιούσαν ένα μικρότερο, απλούστερο τατουάζ, αποτελούμενο από κεραυνούς SS μέσα σε έναν κύκλο. Μερικές φορές μπορεί κανείς να βρει ακόμα αυτό το σύμβολο να χρησιμοποιείται. Τα μέλη του Άριου Κύκλου χρησιμοποιούν επίσης πολλές κωδικοποιημένες αναφορές στον εαυτό τους, που συνήθως περιλαμβάνουν τον αριθμό 13 (αντικαθιστά τους αριθμούς με γράμματα, αυτό σημαίνει AC).

Έτσι έχουμε μια επανάληψη των επί τοις εκατό συμβόλων που έχουμε αναλύσει και εδώ: “113%,” που σημαίνει “100% Άριος Κύκλος” ή χρησιμοποιούν συχνά τους αριθμούς 36 ή 136 (για “Circle Forever” ή “Aryan Circle Forever”). Τα μέλη μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό 360, που είναι η αναφορά μιας πλήρους περιστροφής του κύκλου (καθώς ένας κύκλος έχει 360 μοίρες).

Σαφώς οι συμμορίες ή οι Λευκοί Υπέρμαχοι μπορούν να σχηματίσουν το σύμβολο και με τα δάχτυλά τους, είτε ίσια ή και «αντίστροφα», κρατώντας ψηλά το μικρό δάχτυλο και το μεσαίο, τον δείκτη και τον αντίχειρα σε μια ευθεία. Τα μέλη του Άριου Κύκλου μπορούν επίσης να δείξουν το σύμβολο χρησιμοποιώντας δύο χέρια, σηκώνοντας το ένα δάχτυλο στο ένα χέρι και τρία δάχτυλα στο άλλο. Επειδή τα μέλη του Άριου Κύκλου συχνά αναφέρονται στην ομάδα τους ως “το διαμάντι”, το σχηματίζουν όπως φαίνεται και στις εικόνες με τα δύο δάχτυλά τους ενωμένα με τα αντίστοιχα κάποιου άλλου ατόμου.

Παραδείγματα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn